ponedjeljak, 25. veljače 2013.

Lisnata savijača sa spinatom,svježim sirom i sampinjonima

 

Sastojci

  • 1 lisnato tijesto
  • 150gr spinata (zaledenog)
  • 300gr svjeđeg sira
  • 4kasike grisa
  • soli
  • 1 jaje
  • 6manjih sampinjona
  • sesam za posip
  • jaje za premazivanje
  •  

    Priprema

    Vrijeme pripreme:
    30 min
    Težina:
    Jednostavno
    1. 1
      Spinat odlediti pa pomjesati sa sirom,grisom,jaje,sol i dobro izmjesati.
      Sampinjone oprati pa narezati na tanke ploske.
      Tijesto razvaljati pa staviti smjesu al ne blizu krajeva.Pa pobacati sampinjone.
      Krajeve prevrnuti prema unutra pa je urolati polagano.Staviti na papir za pecenje.
      Premazati je jajetom i obilato posuti sa sesamom.
      Staviti u ugijanu pecnicu na 180-200C i peci 20-ak min dok porumeni.

    Posluživanje

    Posluziti uz jogurt ili sta vec volite.

Nema komentara:

Objavi komentar

Print Friendly and PDF